Anmäl, bjud in och gå med i grupper och lag

Ändrad den Thu, 11 Apr 2024 vid 12:15 PM

I den här artikeln visas hur man anmäler sig, bjuder in och går med i föreningens grupper och lag.

För att gå med i eller anmäla sig till föreningens grupp/lag kan man antingen använda en direkt länk för gruppinbjudan eller gå via gruppens anmälningssida.

OBS! Länken för gruppens inbjudan och anmälningssida är inte samma.

Läs nedan vilket sätt som är bäst att använda i olika situationer.
Bild: Knappar för att bjuda in till grupp och skapa en anmälningssida för gruppen

Knappar för att bjuda in till grupp och skapa en anmälningssida för gruppen

Skapa anmälningssida-funktionen och marknadsför gruppen i Sportsökningen

En anmälningssida för gruppen är ett bra och enkelt sätt att samla in anmälningar för exempelvis en ny grupp/lag eller marknadsföra en grupp i början av en ny säsong.

Med hjälp av gruppens anmälningssida kan du också skapa olika begränsningar för gruppdeltagarna (kön, födelsedatum osv.) för att undvika felaktiga anmälningar.

Bjud in i gruppen-funktionen

En inbjudningslänk till gruppen är en direkt länk där man kan ansluta sig till gruppen. En inbjudningslänk till gruppen är ett bra sätt att bjuda in exempelvis tränare eller till en grupp vars medlemmar redan är definierade, t.ex. en specifik tävlingsgrupp eller -lag.

• Gruppens inbjudningslänk finns på gruppens framsida under rubriken “Bjud in i gruppen”.
  • Kopiera inbjudningslänken och marknadsför den på olika kanaler.
  • Länken är privat och kan inte hittas i Sportsökning.

Se anvisningar för att bjuda in till gruppen i instruktionsvideon (på finska)