Hur skapa ett nytt evenemang i Suomisport?

Ändrad den Wed, 17 Apr 2024 vid 02:35 PM

Suomisports verktyg för evenemang låter dig skapa olika typer av evenemang och sälja tillhörande tjänster och produkter.
Verktyget för evenemangshantering passar bra för att organisera läger, kurser, utbildningar och motsvarande evenemang.
Över 400 000 evenemang har redan organiserats med hjälp av Suomisports evenemangsverktyg!

Med Suomisports evenemangshantering kan du samla in anmälningar till olika typer av evenemang. Du kan bekvämt samla in olika avgifter och sälja ytterligare produkter under anmälan.

Evenemang som markeras som offentliga kommer också att visas i Suomisports Sporttihaku!

För att skapa ett evenemang måste du ha användarrättigheter för din förening i Suomisport.

Så här skapar du ett evenemang i Suomisport:

1. Klicka på "Evenemang" under “Funktionsverktyg” på din förenings startsida.

2. Skapa enstaka evenemang eller en serie evenemang.

3. Fyll i alla "obligatoriska *" fält för evenemanget. Lägg också till en bra bild för evenemanget!

4. Förhandsgranska och testa hur registreringssidan ser ut genom att först publicera den privat. Efter publicering kan du fortfarande göra ändringar i evenemanget.

5. Ett offentligt evenemang kommer att visas i tjänstens Sportsökning. Du kan marknadsföra evenemanget direkt genom att dela länken till registreringssidan som skapats för evenemanget.

6. Kom ihåg att spara och publicera ditt evenemang!

Ytterligare anvisningar:

Kolla in den här länken för alla videor om Evenemangsverktyget (på finska)

Titta också på instruktionsvideon om hur man skapar ett evenemang (på finska):