Insamling av deltagaravgifter i samband med anmälning till evenemang

Ändrad den Fri, 10 Jun 2022 vid 01:42 PM

Deltagaravgifterna kan insamlas direkt då deltagarna anmäler sig. Det erbjuds flera olika betalningssätt för de anmälda att sköta betalningen.

När evenemanget skapas ska det anges som ett avgiftsbelagt evenemang och anmälningen ska vara bindande (=inte möjlighet att annullera anmälningen).

Du kan skapa flera avgifter för evenemanget. Vid anmälningen kan en person välja en avgift.

Skärmdump av ett evenemang som har angetts som avgiftsbelagt. Förutom grundavgiften kan du dessutom bestämma alternativa deltagaravgifter.