Medlemskap i en moderförening / förening med flera grenar

Ändrad den Ons, 28 feb. vid 1:25 E.M.

För närvarande finns det ingen specifik funktion i tjänsten som är utformad för medlemshantering i en förening med flera grenar.

Trots detta finns det många olika metoder genom vilka en förening med flera grenar kan skapa en gemensam medlemslista och ta in medlemsavgifter.

Det lönar sig att fråga Suomisports kundtjänst om de olika alternativen och funktionerna för dessa olika alternativ. Här är tre olika modeller hur man kan förverkliga medlemshanteringen:

1. Föreningen skapar en separat "moderförening" utan koppling till en idrottsförbund och samlar föreningens alla medlemmarna där.

2. Föreningen samlar alla medlemmar under en vald sektion. Detta fungerar bra om det finns en dominerande sektion i föreningen.

3. Föreningen skapar en egen medlemslista för varje sektion.