Jäsenmaksun / ryhmän kausimaksun maksutilanteen seuranta ja raportti

Muokattu Thu, 29 Feb 2024 klo 12:45 PM

Tässä artikkelista löydät ohjeet jäsen- sekä kausimaksujen seurantaan.

Jäsenluokkien jäsenmaksujen tai ryhmien kausimaksujen maksutilannetta voi seurata kolmesta eri paikasta tarpeen mukaan:

• Maksut-koontisivulta
  • Jäsenluokan tai Ryhmän Maksut -välilehdeltä ja
  • Raporteista

Maksut-koontisivu

Maksut-sivulta löydät aina reaaliaikaisen näkymän seuran kausi- ja jäsenmaksujen tilanteesta.
Löydät Maksuihin seuran etusivulta Hallinnon työkaluista kohdasta Maksut.
Sivulla voit valita näkyviin seuran Kausimaksut tai Jäsenmaksut. Avaa maksuluokka ja klikkaa auki. Näet maksettujen ja maksamattomien henkilöiden nimet.

Kuva: Maksut-koontisivu

Kuva Maksut -koontisivusta

Jäsenluokan tai Ryhmän Maksut -välilehdeltä

Siirry haluamaasi jäsenluokkaan tai ryhmään klikkaamalla sen nimestä.

Siirry Maksut-välilehdelle.

Klikkaa haluamaasi maksua kohdasta Maksu ja näet reaaliaikaisen maksutilanteen.

Kuva: Jäsenluokan Maksut -välilehdeltä, jossa punaisella merkitty painike maksutilanteen seurantaan. Ryhmien näkyminen on identtinen.

Kuva jäsenluokan Maksut -välilehdeltä, jossa punaisella merkitty painike maksutilanteen seurantaan

Kausi- ja jäsenmaksut koontiraportti

Kausi- ja jäsenmaksut raportin ja muutkin Raportit-sivun raportit (Laajemmat jäsentiedot, Ryhmien henkilötiedot, Ryhmien osallistumistiedot) löydät Hallinnon työkaluista Raportit-osiosta.

Kausi- ja jäsenmaksut raportti on koontiraportti kaikista seuran maksetuista ja maksamattomista kausi- ja jäsenmaksuista.

Huom! Tässä raportissa ei näy Tapahtumat -työkalun maksut, eikä ryhmien ilmoittautumissivuilla kerätyt maksut!

Raporttien esitysmuoto on tällä hetkellä vielä keskeneräinen ja tällä hetkellä raportteja on helpoiten tutkia latamalla ne ulos esim Exceliin. Käsittele tietoja tietosuojasäännösten mukaisesti!

Lataa raportti ulos haluamassasi muodossa alla olevan kuvan mukaisesti oik. alakulman "pilvi-ikonista"

Kuva tyhjästä Kausi- ja jäsenmaksut raportista ja raportin latauspainikkeesta Kuva tyhjästä Kausi- ja jäsenmaksut raportista ja raportin latauspainikkeesta