Käyttöönotto Vaihe 1 - Seuran tili ja käyttöoikeudet

Muokattu Wed, 24 Jan 2024 klo 09:40 AM

Tämä artikkeliketju (Käyttöönoton vaiheet 1 - 4) auttaa seuraanne käyttöönotossa sekä eri toimintojen käytön aloittamisessa. Artikkelin alaosasta löydät painikkeen seuraavaan tai edelliseen vaiheeseen.

Tässä artikkelissä neuvomme miten pääset tarkastamaan onko seurallanne tili palvelussa.

VAIHE 1 -  Tarkista seuran Suomisport-tili ja organisaatiokäyttäjien käyttöoikeudet

1. Tarkista, että seurallanne on tili luotuna. Jos et tiedä onko seurallasi
Suomisportissa tiliä, ota yhteys asiakaspalveluumme: suomisport@olympiakomitea.fi

2. Tarkista, että seurassa on vähintään yksi seuran pääkäyttäjä,
joka pääsee hallinnoimaan seuran asioita.
Jokaisella seurakäyttäjällä tulee olla oma Sporttitili.

3. Katso myös samalla muut seuran organisaatiokäyttäjien käyttöoikeudet kuntoon
ja tutustu käyttöoikeuksien ylläpitoon.

Ohje käyttöoikeuksien ylläpitoon Suomisportissa >

Jos nämä kohdat ovat seurallanne jo kunnossa,
voitte siirtyä vaiheeseen kaksi tästä tai artikkelin alaosasta >

Lisätietoa tilin ja käyttöoikeuksien tarkastamisesta

Tarkastaminen on helpointa tehdä yhdessä asiakaspalvelumme kanssa. Asiakaspalvelu pyydettäessä tarkistaa löytyykö seuranne jo palvelussa, kutsuu uudet seurakäyttäjät tai voi tehdä tarvittaessa muutoksia vanhoihin käyttöoikeuksiin mikäli käyttöoikeudet eivät ole enää ajantasalla.

Itsenäisesti voitte tarkastaa tilanteen kirjautumalla palveluun osoitteessa www.suomisport.fi/signin
Kirjautumisen jälkeen navigoi seuran etusivulle oikean yläkulman valikko -painikkesta.
Valikko -painikkeesta klikkaamalla tulisi löytyä alla olevan kuvan mukaisesti painike seuran tilille.
Seuran etusivulta voitte tarkistaa onko seurassa pääkäyttäjiä.

Kuva: Valikko -painikkeen ja seuran tiliin löydät oman nimesi kohdalta.

Kuva valikko -painikkeesta ja seuran tiliin siirtymisestä

Kuva: Punaisella alueella näkyvät heti Seuran pääkäyttäjät sekä painike kaikkien käyttöoikeuksien tarkasteluun.

Kuva seuran etusivusta.

Siirry VAIHEESEEN 2 ->