Ibruktagning steg 3 - Att börja använda funktionerna

Ändrad den Ons, 10 apr. vid 3:11 E.M.

Den här artikelserien (ibruktagning steg 1-4) hjälper er förening med att ta i bruk tjänsten samt att komma igång med de olika funktionerna.
Längst ner på artikeln hittar du en länk för att gå till nästa eller föregående steg.
I den här artikeln hittar du information om hur ni kommer igång med att använda de olika funktionerna i Suomisport.

När avtalet för betaltjänsten är godkänt som vi gick igenom i steg två kan ni börja använda Suomisport!

Följande verktygshelheter finns tillgängliga för er förening. Samtliga verktyg hittar ni på föreningens startsida i Suomisport:

• Administrationsverktyg (medlemskap, medlemslista och medlemsavgifter)
  • Funktionsverktyg (evenemang, hantering av grupper och lag, träningskalender, gruppevenemang)
  • Utvecklingsverktyg (Stjärnförening-tjänst och ansökan om bidrag från Undervisnings- och kulturministeriet)

Vi rekommenderar att ni först bekantar er med tjänstens funktioner och överväger var ni ska börja.

Vi rekommenderar er att boka en gratis demo-session med en Suomisport-expert. Våra experter hjälper till att hitta den bästa modellen och presenterar och guidar er i de första stegen av användning.

Boka en gratis demo-session här

Börja använda självständigt - se tjänsteintroduktionsvideon

Vi rekommenderar att ni börjar använda funktionerna steg för steg. Ni bör börja från den del av tjänsten som verkar mest lämplig för er förening. Det är klokt att öva och testa användningen med en mindre grupp, som sedan kan att stödja andra när fler tar i bruk tjänsten. Det är en bra idé att ladda ner Suomisport-appen till er telefon direkt!

Videon förklarar kortfattat alla Suomisports funktioner (på finska):

Hjälp och support för självständig implementering

För att underlätta ibruktagningen och testningen av funktionerna har vi förberett färdiga guider, artiklar, instruktionsvideor och artikelserier för er.

Medlemshantering

Grupper / Lag

Ekonomihantering

Om er förening använder eller planerar att använda Netvisor eller Procountor för ekonomihanteringstjänster rekommenderar vi att ni öppnar integrationen omedelbart innan ni samlar in några betalningar i Suomisport.

Gå tillbaka till STEG 2 | Fortsätt till STEG 4 -->