Hur skapar man medlemsavgifter?

Ändrad den Wed, 28 Feb 2024 vid 12:57 PM

I denna artikel beskrivs hur medlemsavgifter skapas för medlemsklasser.

Medlemskapet i Suomisport är permanent tills en person meddelar att den inte längre vill vara medlem i föreningen. Medlemsavgifter skapas alltid specifikt för varje medlemsklass.

Se instruktioner för att skapa medlemsklasser >>

Så här skapar du medlemsavgifter för medlemsklasser:

1. Skapa en ny medlemsavgift för varje medlemsklass genast i början av medlemsperioden.

2. Gå till Medlemmar och klicka på namnet på medlemsklassen för att komma till dess startsida.

3. Gå till fliken Betalningar för att skapa en ny avgift. Skapa en avgift genom att klicka på Ny medlemsavgift och fyll i uppgifter om avgiften.

4. När du publicerat avgiftens syn den omedelbart på medlemmens sportkonto och kan betalas med önskad betalmetod. En notis om den nya avgiften skickas automatiskt till medlemmen via Suomisport-mobilapp samt som e-postmeddelande, eller till vårdnadshavarens e-post om den minderåriga inte angett en egen e-postadress.

En påminnelse om förfallen medlemsavgift skickas automatiskt på förfallodagen och sedan var 14:e dag till mobilappen samt till den personliga e-posten eller förälderns e-post om medlemmen inte har en egen e-postadress i tjänsten.

1. När en ny medlemsperiod inleds, skapar du ny avgift du för medlemsklassen ny med funktionen “Ny medlemsavgift”.